Förändring på jobbet


Nu har det precis gått en vecka sedan vi fick reda på att en av våra killar på jobbet ska sluta.  Därför måste jag rekrytera en ny kundtjänstmedarbetare snarast möjligt för att ersätta honom, annars kommer det bli mycket övertid för oss andra i teamet och som ni säkert förstår är det aldrig populärt. Men tur nog så har jag hittat ett företag som specialiserar sig på rekrytering för företag som ska hjälpa oss att hitta en bra kandidat.

Dock känns det ändå väldigt tråkigt att han lämnar oss eftersom vi kom så bra överens. Men han och hans fru har bestämt sig för att flytta närmare sina familjer. Då mina egna föräldrar också börjar komma upp i åldern så förstår jag deras beslut.  Även om de klarar det mesta själv än så länge är det ändå skönt att kunna hjälpa till med lite småsaker då och då och se till att de har det bra.

Jag läste förresten en väldigt intressant artikel om hur internet kan göra så att äldre kan få ett rikare socialt liv. Den var baserad på en liten studie vid Umeå Universitet där äldre människor berättade att de tyckte att det är mycket berikande att få följa sina döttrar och söner på till exempel Facebook. Det är ju roligt att ungdomstekniken kan användas för att öka livskvaliteten bland äldre!

 

 

 

  1. No comments yet.
(will not be published)

  1. No trackbacks yet.