Köksrenovering i Sundsvall


Den här veckan har jag varit och hälsat på en kompis i Sundsvall. Han har en jättefin hyresrätt och ville att jag skulle hjälpa honom att renovera hans kök. Jag är ju nämligen känd bland mina vänner för att vara ganska händig och ha bra smak. Dessutom hade jag tidigare lovat att om han någon gång skulle renovera skulle jag komma och hjälpa till. Han hjälpte ju mig med min flytt.

Jag tyckte att han skulle ha en ljus kulör i köket eftersom det då ser nyare och fräschare ut. Dessutom är det billigare och det blir lättare att köpa möbler och inredning som matchar. Vi tittade på olika alternativ för att köpa kök i Stockholm och hittade en bra sida som även erbjuder leverans till dörren.

I övrigt är min väns inredningsstil väldigt speciell då han tycker mycket om att se på film och har en massa olika filmaffischer som han skulle vilja hänga upp på väggarna. Eftersom han är så rädd om dem tyckte vi att det var bäst att rama in dem. Hans dyrgrip som är en affisch från filmen King Kong från 1933 med Bruce Cabots autograf på fick hänga på kökets största vägg bredvid matbordet. Vet ni inte vad det är för film så kan ni läsa om den här.

 

 

  1. No comments yet.
(will not be published)

  1. No trackbacks yet.